zondag 16 december 2007

Dit weekend laatste échte weekend in Strasbourg. Volgend weekend is het kerstweekend, daarna oudejaarsweekend en daarna ben ik terug in België!

Het is allemaal héél snel gegaan amai! Heb het gevoel dat ik hier nog maar net ben. Maar ik verlang toch ook al om iedereen terug te zien!

Dit weekend kwamen Fre, Nicolas en Phil op bezoek. Het was hier prachtig weer maar héél erg koud! En daar waren we niet erg op voorzien jammergenoeg. Maar dat kon de pret natuurlijk niet bederven hé! Er bestaat Vin Chaud voor iets hé!
Morgen start ik pediatrie. Hopelijk valt het erg mee. (meer nieuws volgt!)

Zoentjes,

Fie

2 opmerkingen:

Anoniem zei

fie,geniet nog van de laatste weekjes!ben blij da je het zo goed hebt gesteld!trouwens alvast een goeie kerst en een gelukkig nieuwjaar gewenst!amuseer je maar!en succes met de blok en examens!dikke zoen bieke XXX ps: hier IJSKOUD!!!

Barbara - live vanuit Porto zei

Hey Fie!
Ja ja, het einde nadert! Niet te geloven hoe snel het is gegaan hé! Ik ben heel blij dat ik op erasmus ben geweest! Het is toch een unieke ervaring hé!
Ik ben hier al volop mijn valies aan het maken... wat een puzzelwerk om alles erin te krijgen ;-)! Geniet nog van je laatste dagen! En alvast een zalig Kerstfeest! Groetjes,
Babs