woensdag 24 oktober 2007

Drukdrukdruk

Eindelijk nog een beetje tijd om te schrijven. Al zoveel te doen hier!

Er is altijd wel iemand die een voorstel doet om iets te gaan drinken, een filmpje te kijken of... En gezien alleen op mijn kot zitten niet echt iets voor mij is, kan ik de verleiding natuurlijk niet weerstaan. Ondertussen al veel leuke mensen leren kennen!

Mijn frans begint ook al aardig te lukken. Volg hier ook extra lessen. Helemaal gratis en echt goed geregeld. Er is hier een talencentrum waar je aan de hand van video's, oefenboeken, cd's... je frans kan bijschaven. Je kan ook echte lessen nemen. Dat is maximaal met 10 personen dus heel interactief (en voor één keer heb ik daar geen probleem mee). Heb vandaag ook een boek ontleend: "C'est grave docteur?" om mijn woordenschat wat bij te schaven.

Dit weekend wat sight-seeing gedaan in Strasbourg. Het is echt een supermooie, romantische en gezellige stad! Hieronder enkele foto'tjes.


Verder op stage nog steeds hetzelfde maar heb wel al mogen sonderen en "toenieten"...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hey fie!ben blij dat je't zo goed stelt!daar ni blijven,hé:-)was lang geleden dat je iets had geschreven, kom elke dag wel es kijken.je wordt nog een échte française!veeeeeeel succes en veel plezier!geniet mr goed!dikke zoen bieke XXX ps: mooie foto's!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

sofie, mooie foto's van de binnenstad, zijn al die huizen daar zo ? of moet je er achter zoeken ? ben blij dat het er goed gaat, verwachten eens op bezoek te kunnen komen . zoen pp

Sofie Van Den Broecke zei

Bijna alle huizen in de binnenstad zien er zo uit maar ik heb er wel de mooiste kiekjes uitgehaald ;-)

Tot skype!
Fie