zondag 14 oktober 2007

De eerste dagen...

Bonjour!!!

Ondertussen ben ik goed en wel aangekomen in het zonnige Strasbourg! Na ongeveer vijf uurtjes rijden kwamen we aan in Amitel, waar ik verblijf. We vonden onmiddellijk parking, vóór de deur! Super want we hadden veel uit te laden. Mijn kot is mooi en er zijn veel kasten om alles op te bergen. Daarna trokken Fre en ik de stad in.

Strasbourg is echt een mooie, gezellige en romantische stad. Ik heb al een paar foto'tjes getrokken om de sfeer wat te laten zien. Er stonden overal standjes buiten en hier en daar stond een jazz-bandje te spelen. Er was ook een antiek en brocante markt wat verderop (Phie, wel niet zo groot als die op 't Zand ;-) )
's Avonds was hier veel ambiance in de straten. Frankrijk stond in de halve finale van de wereldbeker rugby tegen Engeland. Rugby is hier zeer populair. We werden er dan ook tot een gat in de nacht aan herinnerd dat ze wonnen met 22-9!! Voor de rest wel goed geslapen...

Maandag is dan de grote dag. Mijn eerste klinische stage. Ik vermoed dat ik begin met chirurgie maar dat zullen we maandag wel zien. Vanaf dan komen dus de "stoere" verhalen...

Hieronder vinden jullie een filmpje van een rondleiding door mijn kot! (Veerle, tis in Kos-style ;-) )

Tot morgen,

Sofie2 opmerkingen:

Veerle Verhaeghe zei

Dag Fie,

"Gent is sinds gisteren op zijn minst één zonnetje armer: de lach van Sofie weerklinkt immers niet meer door die Gentsche straten."

Ach, een ganse panthomine:-). Maar eigenlijk komt het gewoon hierop neer: we zullen je missen!!

Maak er desondanks (;-)) toch een ongelofelijk fijne tijd van en geniet van alles wat op je afkomt! Ons zie je in ieder geval in het eerste weekend van december: we zullen er graag bij zijn. Zorg maar dat je al heel wat te vertellen hebt! ;-)

Hou je goed!
Lieve kus,
Veerle & Frederick (io)

ps ... en over je ventje: geen zorgen: wij, veerles, zullen hem wel opvangen met veel moederlijke warmte! ;-)

marc vdb zei

wah!! leuk kot, met de klank erbij stel ik voor om de camera nag te laten lopen als ge voor de spiegel komt ...